Glaswanden kantoor

Op zoek naar een oplossing die uw kantoorruimte weer laat stralen? Of wilt u een grote ruimte opsplitsen naar twee ruimtes op een praktische en moderne manier? Dan bent u bij Wilmar Afbouw aan het juiste adres! Wij kunnen u namelijk van dienst zijn met glaswanden kantoor om uw kantoorruimte te laten schitteren op een nieuwe manier!

Glaswanden kantoor door Wilmar Afbouw

Glaswanden in uw kantoor zijn ideaal voor wanneer u met weinig materiaal, veel kunt toevoegen aan uw kantoorruimte. Denk aan het scheiden van de kantoorkeuken van de rest van de verdieping, op een niet al te afgesloten manier. Met glaswanden kantoor geeft u uw kantoorruimte een frisse uitstraling en kiest u tegelijkertijd voor modern en luxe.

Wilmar Afbouw is al bijna 20 jaar werkzaam in de afbouw branche, hiermee bent u verzekerd van goede plaatsing van uw glaswanden die op maat worden gemaakt. Bij Wilmar Afbouw leveren en monteren wij de meest gangbare glaswanden voor uw ruimte. Wilt u ook dat het plafond en de vloerafwerking van het project door onze specialisten wordt gedaan? Ook dit is mogelijk! Bij ieder project staat kwaliteit en service voorop, hierbij geven wij u altijd een passend advies.

Glaswanden kantoor laten plaatsen

Wanneer u op zoek bent naar een luxe en moderne oplossing, zoals glaswanden kantoor, dan kunnen wij van Wilmar Afbouw u optimaal van dienst zijn. Ook voor installatie van systeemplafonds of metal stud wanden zijn wij uw partner. Neem een kijkje bij de foto’s op onze website om de afgeronde projecten te bekijken.

Wilt u nog meer weten over glaswanden kantoor voor uw kantoorruimte? Of wilt u een afspraak maken voor een gesprek? Dan kunt u ons bereiken op telefoonnummer (036) 530 42 52. Ook kunt u het contactformulier op de website invullen of een e-mail sturen naar wilmarafbouw@gmail.com.