Systeemwanden monteren

Wilt u systeemwanden bouwen voor in uw kantoorruimte? Of bent u op zoek naar een passende en creatieve oplossing die uw kantoorruimte een luxere uitstraling kan geven? Zoek dan niet verder en maak kennis met Wilmar Afbouw! Wij kunnen u volledig van dienst zijn als het gaat om systeemwanden. Denk aan systeemwanden aanpassen of systeemwanden verplaatsen. Ook kunt u ons inschakelen als de geplaatste systeemwanden een aanpassing nodig hebben. Samen met u, kunnen wij de uitstraling van uw kantoorruimte verbeteren!

Systeemwanden bouwen

Al bijna 20 jaar zijn wij werkzaam in de afbouw branche. Hiermee garanderen wij u dat de systeemwanden zo goed mogelijk geplaatst worden. Wij van Wilmar Afbouw leveren en monteren de meest gangbare systeemwanden voor uw kantoorruimte. Ook kunnen wij de plafond en vloerafwerking van het project realiseren. Kwaliteit en service staat bij ons hoog in het vaandel, dit betekent dat wij u altijd passend advies kunnen geven wat betreft de systeemwanden. Tijdens de montage zijn wij flexibel. Wilt u iets gewijzigd hebben aan de plaatsing van een wand? Dan kunnen wij van Wilmar Afbouw dat ook voor u regelen. Bent u geïnteresseerd in systeemwanden aanpassen? Of wilt u systeemwanden verplaatsen binnen uw kantoorruimte? Neem dan contact op met ons!

Systeemwanden monteren door Wilmar Afbouw

Wij kunnen u optimaal van dienst zijn als het gaat om de uitstraling van uw kantoorruimte. Bij Wilmar Afbouw kunt u terecht voor het plaatsen van metal stud wanden, systeemwanden en –plafonds. Naast dat wij u kunnen helpen met systeemwanden plaatsen, kunnen wij u ook volledig van dienst zijn met het afbouwen van uw project. Wilt u meer weten over de werkzaamheden die wij verrichten? Of een vrijblijvend bezoek op locatie voor advies over de diverse type wanden en plafonds die wij leveren en monteren? U kunt ons bereiken op telefoonnummer (036) 530 42 52 of 06 21 590 240. Ook kunt u ons een e-mail sturen naar wilmarafbouw@gmail.com.