Kantoorwanden

Wilt u een wat luxere uitstraling voor uw kantoorruimte door middel van kantoorwanden? Of wilt u één grote ruimte maken tot twee kleine ruimtes? Maak dan kennis met Wilmar Afbouw, wij kunnen u optimaal van dienst zijn wat betreft transparante (volglas kantoorwanden) of niet transparante kantoorwanden. Kantoorwanden kunnen ervoor zorgen dat uw kantoorruimte een luxere uitstraling krijgt of dat één ruimte gesplitst wordt in twee ruimtes. Samen met u kunnen wij van Wilmar Afbouw ervoor zorgen dat uw oude kantoorruimte er uitziet als nieuw.

Kantoorwanden laten uw kantoor weer stralen

Bij Wilmar Afbouw kunt u terecht voor diverse kantoorwanden. Denk aan volglas wanden die uw kantoorruimte een luxe uitstraling geven of demontabele systeemwanden. Wilmar Afbouw is een familiebedrijf uit Almere dat al bijna 20 jaar werkzaam is in de afbouw branche. Naast dat wij u optimaal van dienst kunnen zijn met het plaatsen van bijvoorbeeld kantoorwanden, kunnen wij u helpen bij alle soorten afbouw werkzaamheden. Het verplaatsen van wanden, plafond werkzaamheden of het volledig opleveren van een nieuwe/bestaande ruimte vallen ook onder onze werkzaamheden.

Heeft u al een beetje een idee wat u wilt, maar heeft u nog advies nodig? Dit is voor ons geen probleem, wij zijn er niet alleen om de wanden te plaatsen, maar ook om u te adviseren en misschien nog wel belangrijker; informeren.

 

Kantoorwanden van Wilmar Afbouw

Zodra u met ons een project realiseert heeft u één vast contactpersoon die tijdens het volledige traject werkzaam is op het project. Dit is ook voor u wel zo handig! Dus als u op zoek bent naar een luxe en moderne verandering in het interieur van uw kantoorruimte, zijn wij uw partner! Ook voor systeemplafonds of metal stud wanden kunt u bij ons terecht. Heeft u vragen? Wij zijn altijd te bereiken op telefoonnummer (036) 530 42 52. Ook kunt u ons een e-mail sturen naar wilmarafbouw@gmail.com of het contactformulier invullen op onze website.