Wist je dat je een gehele ruimte kunt veranderen met een aanpassing van een paar centimeter? Je kunt namelijk een ruimte speelser maken en beter isoleren tegen geluid, kou en warmte met slechts één verandering: een verlaagd plafond! Met een subtiel verschil in hoogte creëer je een gevoel van intimiteit, elegantie en warmte. Het is niet alleen een verandering in hoogte, maar een verandering in de volledige atmosfeer. Of je nu op zoek bent naar een plafondverlaging voor esthetische verbeteringen, wilt genieten van de charme van de juiste lichthoeveelheid dankzij een verlaagd plafond met ledverlichting, of functionaliteit wilt combineren met stijl door een verlaagd metal stud plafond, wij helpen je graag om je droom te verwezenlijken!

Verlaagd plafond: metal stud plafondprofiel

Naast metal stud wanden, is het ook mogelijk om te kiezen voor een verlaagd plafond met een metal stud plafondprofiel. Metal stud is niet alleen eenvoudig te monteren, maar verlaagt ook geluidsoverlast en verhoogt de brandveiligheid. Daarnaast biedt dit materiaal esthetische veelzijdigheid, duurzaamheid en flexibiliteit. Creëer verschillende niveaus, voeg akoestische verbeteringen toe en integreer probleemloos technische elementen zoals ventilatie en bekabeling. Het resultaat? Een plafond dat net zo praktisch als mooi is!

Verlaagd systeemplafond in kantoren

Systeemplafonds zijn vooral populair in kantoren en dat is niet voor niets: de akoestiek wordt verbeterd en er zijn veel variatiemogelijkheden, waardoor een systeemplafond altijd bij het interieur past. Daarnaast zorgen verlaagde systeemplafonds ervoor dat bedrading, leidingen en andere technische aspecten naadloos weggewerkt kunnen worden. Verlaagde systeemplafonds zijn perfect voor commerciële en industriële ruimtes waar functionaliteit en vormgeving hand in hand gaan.

Verlaagd plafond met ledverlichting

Wil je graag plafondspots of andere verlichting verwerken in het plafond, zonder dat de kabels of kabelgoten zichtbaar zijn? Met een verlaagd plafond kun je gemakkelijk de ledstrips, ledspots of andere ledverlichting in het plafond verwerken op de plekken waar jij de verlichting wilt hebben. Laat licht en schaduw samensmelten in een symfonie van ambiance en creëer precies de juiste sfeer. De combinatie van verlaagde niveaus en slim geplaatste ledverlichting creëert een uniek spel van licht dat je ruimte doet stralen als nooit tevoren.

Een verlaagd plafond realiseren

Bij Wilmar Afbouw weten wij alles over verlaagde plafonds en de montage ervan. Met onze expertise en toewijding aan vakmanschap zorgen we ervoor dat je verlaagde plafonds niet alleen praktisch zijn, maar ook een artistiek statement vormen. Neem contact met ons op en ontdek hoe we jouw ruimte kunnen transformeren in iets uitzonderlijks!

Contact