Scheidingswanden: de perfecte oplossing

Heeft u behoefte aan meer privacy in huis of op kantoor? Dan zijn scheidingswanden de perfecte oplossing voor u! Wilmar Afbouw biedt diverse scheidingswanden voor uw kantoor, woonkamer of slaapkamer. U kent het vast wel, u wilt rustig een gesprek voeren maar het lukt niet door rumoerige collega’s. Of u kunt zich niet concentreren door een telefoon die telkens over gaat. In dit geval zijn scheidingswanden de ideale uitkomst. Door de inzet van scheidingswanden zorgt u voor een belangrijke en slimme oplossing voor een modern kantoor of huisinrichting. Door scheidingswanden te plaatsen zorgt u voor meer rust en orde op uw locatie.

 

Bij het kiezen van de geschikte scheidingswand moet u eerst goed weten wat u wilt met uw ruimte. U moet kijken naar wat u wilt bereiken met de opsplitsing van de ruimte en welke eisen u stelt aan de wanden. U kunt onder andere onderscheid maken tussen wanden die vooral praktisch en functioneel gebruikt worden of hoogwaardige scheidingswanden die zorgen voor een luxe uitstraling. In ons assortiment vindt u voor elke situatie wel een oplossing.

 

Wat zijn de voordelen van scheidingswanden?

De bedoeling van scheidingswanden is dat u de plattegrond van uw kantoor of huis simpel kunt aanpassen. U kunt gemakkelijk ruimtes groter of kleiner maken. Het is mogelijk om een ruimte heel open te laten lijken of u kunt een ruimte juist meer afsluiten.

 

Een groot voordeel van scheidingswanden is dat u meer privacy heeft. Dit kan gerealiseerd worden door bijvoorbeeld ondoorzichtige scheidingswanden te plaatsen die tevens geluidsabsorberend zijn. Een ander voordeel is dat stijlvolle wanden meer rust kunnen creëren. Hiermee krijgt de ruimte een uitstekende sfeer. Daarnaast kunt u met een afscheidingswand heel simpel een afgescheiden ruimte creëren voor een presentatie. Met scheidingswanden kunt u afhankelijk van uw doel iedere dag andere zones maken, zonder hiervoor een hele verbouwing te moeten doen.

 

Scheidingswanden zijn daarom het perfecte antwoord op de veranderende werkomgevingen van tegenwoordig. Met scheidingswanden bent u altijd flexibel en kunt u makkelijk bepaalde werkgebieden afschermen, vergroten en verkleinen. Onze wanden zullen bijdragen aan een rustige sfeer op de werkvloer en stimuleren het werken in teamverband. Uiteraard voldoen onze scheidingswanden aan de veiligheidseisen die gesteld worden op het gebied van geluidsoverlast.

Welke scheidingswanden heeft u nodig?

In ons assortiment vindt u een ruim aanbod aan scheidingswanden. Op basis van uw eisen kunt u kiezen voor een perfect design. Wilmar Afbouw heeft de volgende scheidingswanden in het assortiment:

 

Wij hebben scheidingswanden van glanzend frost glas; deze wanden zijn de perfecte mix tussen een goede representativiteit en meer privacy. Verder hebben wij hoogwaardige, geluiddichte scheidingswanden. Deze wanden zijn onmisbaar in kantoren waar veel wordt vergaderd zoals kantoren van redacties. Ook kunt u kiezen voor paravents met textiel bekleding waarmee u bepaalde plekken kunt afschermen. Wanneer er vaak presentaties gehouden worden op kantoor, zijn presentatiewanden perfect voor u. Deze wanden kunnen ook goed gebruikt worden op beurzen. Bij Wilmar Afbouw behoren individuele geluidsisolatie elementen ook tot de opties, zodat er direct gezorgd kan worden voor minder lawaai op kantoor.

 

Heeft u een scheidingswand nodig maar weet u nog niet precies welke? De adviseurs van Wilmar Afbouw staan klaar voor u om samen tot een goede oplossing te komen. Neem daarom direct contact met ons op.

Contact met Wilmar Afbouw

U kunt bij de adviseurs van Wilmar Afbouw terecht voor de ideale scheidingswand voor uw kantoor, slaapkamer of woonkamer. Wij zullen samen met u kijken naar wat het beste past bij uw situatie. U kunt ons telefonisch bereiken op 036 530 4252 of via de e-mail. Mailen kunt u doen naar wilmarafbouw@gmail.com. Uiteraard bent u altijd welkom in onze showroom om te zien hoe de verschillende wanden eruitzien!

Meer informatie nodig?

Neem gerust contact met ons op. Wij reageren op werkdagen binnen 24 uur!

Contact opnemen