Een mooi interieur met een glazen binnendeur

Vaak wordt er veel aandacht besteed aan het interieur; alles wordt met precisie samengesteld en toch ziet u dat de deuren worden vergeten. U ziet dan nog de traditionele witte deuren in het interieur. Om het geheel helemaal perfect te maken, kunt u kiezen voor een stijlvolle binnendeur met glas van Wilmar Afbouw. De glazen deuren geven meer sfeer in huis of op kantoor en passen zowel in het moderne als klassieke interieur. Een binnendeur met glas geeft de ruimte een optisch ruimtelijk gevoel en zorgt voor een natuurlijke lichtinval. Hierdoor oogt uw interieur een stuk groter. De glazen deuren zijn dan ook een echte eyecatcher!

Optisch ruimtelijker en een natuurlijke lichtinval

Is het net iets te donker bij u op kantoor? Dan is er een simpele oplossing; een binnendeur met glas biedt hier de uitkomst. Waar een traditionele boarddeur niets toevoegt aan de sfeer of karakter van het interieur, zorgt een deur met glas juist voor meer klasse op kantoor. Een glazen deur verbindt als het ware de ruimtes met elkaar en zorgt voor een optisch ruimtelijk gevoel. Met een glazen deur van Wilmar Afbouw kunt u werkelijk alle kanten op. Wanneer u bijvoorbeeld een interieur wilt met natuurlijke lichtinval, zonder dat u uw privacy moet inleveren, dan kunt u kiezen voor satijnglas. Wilt u profiteren van nog meer natuurlijk licht en uw privacy behouden, dan raden wij een matte glazen deur aan. Welk soort glazen deur u ook kiest, het interieur krijgt gegarandeerd meer lichtinval en karakter!

Voordelen van glazen deuren

Naast meer natuurlijke lichtinval, bieden glazen deuren een beter zicht op de omgeving. Glazen deuren zijn verkrijgbaar in verschillende soorten glas, maar gehard glas heeft diverse voordelen ten opzichte van andere deuren of glassoorten. Zo is een binnendeur met gehard glas veiliger dan een glazen deur van ongehard glas. Gehard glas is vijf keer sterker en mocht dit glas breken, dan breekt het in kleine brokjes glas die minder scherp zijn. Er blijven in dat geval geen grote, gevaarlijke scherven achter zoals bij ongehard glas. Een binnendeur met glas geeft een sfeervol en ruimtelijk effect en sluit een ruimte of kamer af zonder het gevoel te geven dat u opgesloten zit. Een deur met glas op maat is dus altijd een fraaie en veilige keuze!

Glazen deur op maat

Zoals mensen een eigen smaak hebben, bestaan onze deuren ook in verschillende stijlen. De glazen deuren worden door ons op maat gemaakt om ervoor te zorgen dat het interieur aan uw persoonlijke voorkeur voldoet. Omdat wij onze deuren afwerken met een aluminium frame, bent u voordeliger uit dan een glazen deur afgewerkt met een stalen frame. Dit betekent dat de deuren scherp geprijsd kunnen worden. Het voordeel van een deur op maat is dat er diverse mogelijkheden zijn in de vakverdeling; samen zullen wij deze opties bespreken. Onze glazen deuren op maat zijn van hoge kwaliteit en hebben tevens een hoog afwerkingsniveau. Dit is wat u standaard van onze service kunt verwachten. Wij zullen ervoor zorgen dat uw binnendeur met glas perfect zal aansluiten op uw interieur!

Bespreek uw mogelijkheden met Wilmar Afbouw

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor uw interieur? Of heeft u al een idee voor een glazen deur? Bij Wilmar Afbouw kunt u terecht met al uw brandende vragen, wij adviseren u graag. Wij kunnen niet wachten om u te informeren over de eindeloze mogelijkheden.

 

Neem vrijblijvend contact op via onze contactpagina of als u persoonlijk contact op prijs stelt, bel ons dan op het volgende telefoonnummer: 036 530 4252.

Meer informatie nodig?

Neem gerust contact met ons op. Wij reageren op werkdagen binnen 24 uur!

Contact opnemen