Kantoorwanden naar wens

Wilmar Afbouw zorgt voor de levering en montage van kantoorwanden voor iedere omgeving. One kantoorwanden zullen volledig afgestemd worden op uw wensen. Of u nu de sfeer op het kantoor wilt veranderen of de inrichting van de werkruimtes anders wilt hebben… Het is voor ons geen enkel probleem. Bij Wilmar Afbouw kiest u uit een tal van mogelijkheden qua stijl en uitstralingen. Of u het kantoor nu inricht om belangrijke klanten te ontvangen of om een efficiëntere werkplaats te creëren, wij zijn de specialisten die voor u klaarstaan. Op uw wensen en behoeften hebben wij het juiste aanbod met diverse soorten kantoorwanden. Wij kunnen kantoorwanden plaatsen voor scholen, werkplaatsen en kantoren. Al onze kantoorwanden voldoen aan de hoogst gestelde eisen zoals: anti-inbraak, brandwerend en geluidswerend. Bekijk de mogelijkheden die wij voor u hebben met betrekking tot kantoorwanden.

Gesloten wanden op kantoor

Wenst u een werkplek waar u ongestoord kunt werken? Of heeft u liever voor iedereen afgezonderd een werkplek? Wij kunnen dit voor u realiseren. Als u deze gesloten ruimtes zou willen creëren dan zijn gesloten kantoorwanden de perfecte oplossing voor u. Door middel van gesloten kantoorwanden kunt u de ideale situatie maken waarin privacy voorop staat. Deze gesloten kantoorwanden zijn uiteraard ook geluidwerend te maken zodat u niet gestoord kunt worden.

Glaswanden

Met glaswanden op kantoor zorgt u voor meer belichting. Kantoorwanden bepalen letterlijk wat voor sfeer er in een kantoor hangt. Een groot voordeel van het plaatsen van glazen kantoorwanden is dat ze geluidsabsorberend zijn. Dit betekent dat al uw medewerkers een rustige werkplek kunnen krijgen. Door het feit dat glazen kantoorwanden doorzichtig zijn, leveren deze wanden een mooie, ruime uitstraling. Uw werkplek blijft mooi belicht en behoudt de openlijke uitstraling.

Industriële wanden

Welke locatie dan ook, voor Wilmar Afbouw is het geen probleem. We begrijpen dat een goede werkplek bijdraagt aan het uiteindelijke product dat u levert. Om deze reden is een werkplek essentieel voor uw bedrijf en daarom moet u ook op uw productielocatie een goede werkplek hebben. Wij kunnen zelfs voor u in productiehallen diverse producten leveren. Zo kunnen wij met onze industriële wanden kantoorunits en opslagruimten maken voor u in uw productiehal.

Mobiele wanden

Wanneer u graag voor iedere situatie een andere ruimte wilt, kunnen wij u voorzien van mobiele wanden. Deze mobiele wanden houden in dat u grote ruimtes heeft, waarmee u gemakkelijk en snel kleinere ruimtes kan maken. Heeft u dus vaak ruimtes nodig die open en weer dicht kunnen? Dan zijn mobiele wanden de beste optie voor u. Op deze manier heeft u telkens ruimtes van verschillende groottes. Zo kunt u zowel grote groepen ontvangen maar ook weer kleinere werkplekken maken.

 

Offerte kantoorwanden aanvragen

Door onze jarenlange ervaring in de afbouwbranche leveren wij enkel kantoorwanden van hoge kwaliteit. Voor elk idee bieden wij een op maat gemaakte oplossing. Onze kantoorwanden worden op uw wensen, ontwerp en budget aangepast. Wij bieden daarom kantoorwanden van diverse prijzen; zo is er voor elk budget een mooie wand beschikbaar. Bij Wilmar Afbouw leveren wij kantoorwanden met optimale geluidsisolatie en brandwerendheid, wanneer u dit wenst.

 

Voor de prijzen van onze kantoorwanden kunt u een offerte aanvragen bij ons. U kunt natuurlijk contact met ons opnemen voor verdere vragen of een offerte. Samen kijken we naar de mogelijkheden die het beste bij u passen! Wij zijn telefonisch te bereiken op: 036 530 4252 en via de e-mail op: wilmarafbouw@gmail.com. Bekijk direct ook onze reeds uitgevoerde opdrachten!

Meer informatie nodig?

Neem gerust contact met ons op. Wij reageren op werkdagen binnen 24 uur!

Contact opnemen