Ontdek bij Wilmar Afbouw verschillende soorten tussenwanden. Glazen tussenwanden brengen licht en stijl, stalen tussenwanden combineren industrieel en elegant en geluidsdichte tussenwanden verbeteren de leefomgeving. Wij maken uw tussenwand op maat, ongeacht of het doel nu is om extra kamers of juist meer rust te creëren. Benieuwd naar de verschillende tussenwanden en de beste optie voor uw ruimte? Lees dan snel verder!

Een glazen tussenwand

Een glazen tussenwand voegt niet alleen schoonheid toe aan een ruimte, maar biedt ook praktische voordelen. Het geeft uw kamer een gevoel van openheid en transparantie, waardoor de ruimte helder en ruimtelijk aanvoelt. Voor een glazen tussenwand wordt er altijd een veiligheidsglas gebruikt. Dit glas is ontworpen om duurzaam te zijn en kan in verschillende kleuren en patronen worden geleverd, zodat het perfect past bij de esthetiek van uw ruimte. Of u nu kiest voor een leuk patroon of een gedurfde kleur, een glazen tussenwand voegt een charme en functionaliteit toe aan elke omgeving.

Een stalen tussenwand

Een stalen tussenwand is een stalen raamwerk met daartussen glas. De mogelijkheden zijn oneindig en kunnen steeds worden aangepast aan uw persoonlijke wensen. Het combineert de stoere, industriële uitstraling van staal met de verfijning en elegantie van glas. Of u nu een ruime en lichte woonkamer met een stalen wand wilt omdat het er mooi uit ziet of een kantoorruimte wilt creëren die zowel open als privé aanvoelt, er zijn genoeg mogelijkheden. Met onze op maat gemaakte stalen tussenwanden kunt u uw ruimte omtoveren tot een mooie en functionele plek die perfect aansluit bij uw eigen stijl en behoeften.

Geluidsdichte tussenwand

Het geluidsisoleren van wandplaten is belangrijk om een prettige leefomgeving te creëren. Geluidsisoleren is het verminderen of voorkomen van geluidsoverdracht tussen ruimtes door het gebruik van materialen en methoden om geluidshinder te verminderen. Het lijkt misschien een eenvoudige stap, maar geluidsisolatie kan de kwaliteit van uw omgeving aanzienlijk verbeteren. Wij maken geluidsdichte tussenwanden door gebruik te maken van isolatiemateriaal, dit bevestigen wij tussen de wandplaat en de muur.

 

Het isolatiemateriaal houdt geluidstrillingen tegen die normaal gesproken wel door de wand heen komen. Deze kleine aanpassing levert een groot effect op. Door het isolatiemateriaal zorgvuldig tussen de wandplaat en de muur te bevestigen, creëren wij een geluidsisolerende barrière. Het resultaat is een rustige omgeving waarin storende geluiden zijn verminderd.

Tussenwand laten plaatsen

Een tussenwand plaatsen kan soms noodzakelijk zijn om nieuwe ruimtes te creëren. Heeft u een extra kamer nodig die niet standaard in uw woning of pand aanwezig is? Het overwegen van een tussenwand is een handige oplossing! Wij staan klaar om u te helpen bij het installeren van deze tussenwand, zodat u uw ruimte optimaal kunt benutten en aanpassen aan uw behoeften. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie en advies.

Contact