Wil jij van één grote ruimte verschillende kleinere ruimtes maken, maar niet de open uitstraling verliezen? Kies dan voor glazen wanden! Het maakt niet uit of je nu op zoek bent naar een elegante scheidingswand voor kantoren, een moderne glazen schuifwand om verschillende ruimtes naadloos in elkaar over te laten lopen of een manier om een subtiel tintje van openheid met tussenwanden van privacy glas te creëren, wij hebben het allemaal.

Glazen schuifwanden op maat

Glaswanden bieden enorm veel mogelijkheden voor zowel zakelijke als huiselijke omgevingen. Ze stralen luxe en transparantie uit, terwijl de verschillende soorten glaswanden toch de nodige privacy binnen een kamer behouden. Zeker wanneer er met folie op de glaswanden wordt gewerkt. Een bijkomend voordeel is de snelheid waarmee glaswanden geplaatst kunnen worden in vergelijking met het bouwen van een nieuwe muur. Onze op maat gemaakte glaswanden worden stevig verankerd in profielen en met behulp van onopvallende rubbers gemonteerd. Dit resulteert in een strakke en naadloze afwerking die naadloos aansluit bij de ruimte.

 

Wat misschien verrassend is, is dat we naast glas voornamelijk gips gebruiken in onze wanden. Dit opent een wereld van mogelijkheden voor uw ontwerp. Voordat we beginnen, komen we graag bij u langs om de ruimte in te meten en u te adviseren. We denken actief met u mee en presenteren u verschillende opties. Zodra u uw keuze heeft gemaakt, plannen we een datum voor de installatie.

 

Bij ons draait alles om het creëren van functionele en esthetische ruimtes die aan uw wensen voldoen. Laat ons uw visie realiseren met onze op maat gemaakte glaswanden!

Glazen scheidingswand: kantoor en privé

Onze (vol)glasscheidingswanden brengen een gevoel van grenzeloze ruimtelijkheid in elke omgeving. Ze definiëren ruimtes zonder afbreuk te doen aan natuurlijk licht en openheid. Creëer afzonderlijke werkgebieden in kantoren zonder het gevoel van samenhang te verliezen. Glazen scheidingswanden vormen de perfecte balans tussen transparantie en privacy, waardoor een harmonieus en productief interieur ontstaat. De transparante aard van het glas laat ruimtes vloeiend in elkaar overgaan, zodat het gevoel van eenheid en verbondenheid blijft bestaan.

Toegankelijkheid door een glazen tussenwand met deur

Glazen tussenwanden zijn ook zeer geschikt om in huis te plaatsen, aangezien deze wanden ervoor zorgen dat je huis een open uitstraling blijft houden. Kies bijvoorbeeld een glazen tussenwand met deur om de woonkamer of uw werkplek af te schermen. Heeft u rust en privacy nodig? Doe dan de deur dicht, zonder dat de lichtinval verloren gaat. Mag iedereen gewoon binnen komen lopen? Dan staat een open deur nóg gezelliger en vrijer! Heeft u er bovendien wel eens aan gedacht om de speelplek van uw kinderen af te schermen met behulp van een glazen tussenwand met deur? Zo kunt u altijd een oogje in het zeil houden, zelfs als de deur dicht zit!

Een glazen binnenwand voor een elegante ruimteverdeling

Met een verfijnd ontwerp en onberispelijke afwerking voegen glazen binnenwanden een vleugje klasse toe aan elke omgeving. Laat de ruimte spreken met een statement van verfijning en subtiliteit.

Met onze expertise, vakmanschap en passie voor innovatie zorgen wij er niet alleen voor dat we u kunnen helpen met het verwezenlijken van uw droom, maar ook dat wij altijd op de hoogte zijn van de nieuwste trends en ontwikkelingen. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek over hoe we uw visie kunnen omzetten in adembenemende realiteit.

Contact