Glaswanden geschikt voor iedere ruimte

Op kantoor, in huis of misschien wel in andere openbare ruimte: glaswanden worden steeds populairder. In een gebouw met vele kamers en kantoren kan het vaak een gesloten en donker gevoel geven wanneer er enkel van gipsmuren gebruik wordt gemaakt. Dat is niet bevorderlijk voor de werksfeer, maar ook niet voor de gezondheid van de werknemers of inwoners. Toch zijn muren nodig voor het hebben van privacy en afdelingen, dus alles opengooien is vaak geen optie. Bij Wilmar Afbouw hebben we de ideale oplossing: (vol)glaswanden. Met deze glazen wanden worden er muren gecreëerd binnen een ruimte, maar de natuurlijke lichtinval en de transparantie blijft behouden.

Volglaswanden op kantoor

Glaswanden op kantoor worden enorm populair door de vele voordelen die het biedt voor werknemers én de aantrekkelijkheid van het gebouw. Wanneer een bedrijf een groot team heeft, is het belangrijk dat iedere afdeling een eigen plekje heeft om optimaal te kunnen functioneren. Het is belangrijk dat het is afgesloten van andere afdelingen, maar toch moet er zicht op andere collega’s blijven. Dat bevordert niet alleen het teamgevoel, maar hierdoor kunnen de lijnen ook kort blijven. Communicatie blijft zo optimaal en het voorkomt veel onnodig geloop in het pand. Daarnaast is het fijn om in natuurlijk licht te kunnen werken. Geen tl-balken, maar een licht pand. Dat werkt voor iedere werknemer prettiger en het maakt het pand aantrekkelijker voor eventuele latere huurders of kopers.

Voordelen van glaswanden op kantoor

Niet alleen de voordelen zijn op de werkvloer merkbaar. Ook in de portemonnee biedt het mogelijkheden. Bij renovatie van een pand is het mogelijk nieuwe (vol)glaswanden te laten plaatsen op kantoor. Dit is flexibeler en gemakkelijker te plaatsen dan een complete muur en tevens goedkoper. Het is achteraf altijd nog aan te passen en nog verder uit te breiden. Nog een voordeel van glaswanden op kantoor is dat er bestickering kan worden gebruikt. Liever geen directe inkijk in een kantoor? Dan kunnen er bijvoorbeeld glasfoliestickers worden opgeplakt. De directe inkijk is weg, maar het blijft wel licht en transparant naar de rest van het kantoor. De perfecte middenweg voor een afgesloten ruimte, zonder de binding met andere werknemers te verliezen.

(Vol)glaswanden voor luxe uitstraling

Glaswanden op kantoor bieden veel voordelen voor het personeel als het aankomt op transparantie en productiviteit, maar ook voor uw bezoek biedt het wat extra’s. Dankzij de luxe uitstraling oogt uw onderneming direct professioneler en zo wordt een rondleiding door het kantoor nog veel interessanter. De (vol)glaswanden op kantoor zorgen ervoor dat eilandjes niet langer op zichzelf opereren, maar echt betrokken worden bij andere afdelingen. Simpele begroetingen in de ochtend zijn makkelijker en laagdrempeliger en collega’s zijn in een handomdraai gevonden. Een echte win-winsituatie voor alle partijen!

Glaswand op maat voor iedere kamer

(Vol)glaswanden bieden ontzettend veel mogelijkheden voor een bedrijf of huis. We maken ze volledig op maat en hebben verschillende type glaswanden. Ze stralen luxe en transparantie uit, maar geven wel privacy binnen een kamer. Zeker wanneer er met folie op de glaswanden wordt gewerkt. Creatieve uitingen kunnen hierin mooi tot hun recht komen. De plaatsing gaat veel sneller dan het bouwen van een nieuwe muur, want de glaswanden worden in profielen afgeklemd die met rubbers verdekt worden gemonteerd. Dit zorgt voor een strakke uitstraling wat in lijn ligt met de rest van het project. Wist u dat we naast glas, voornamelijk gips in onze wanden gebruiken? De mogelijkheden zijn daardoor eindeloos. Vooraf komen we graag bij u langs voor het inmeten en adviseren over de ruimte. We denken graag met u mee en leggen de opties aan u voor. Keus gemaakt? Dan plannen we een datum voor het plaatsen!

Glaswand op maat laten plaatsen

De glaswanden van Wilmar Afbouw zijn volledig op maat te laten maken waarbij we al uw wensen inwilligen. Is het belangrijk dat een ruimte goed geïsoleerd is voor het geluid? Dan hebben we verschillende diktes in glas die we kunnen plaatsen. Ideaal wanneer u bijvoorbeeld een callcenter heeft, of juist een stilteruimte wilt creëren binnen de organisatie. Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden en wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op en we helpen u graag verder naar een prachtig transparant pand!

Meer informatie nodig?

Neem gerust contact met ons op. Wij reageren op werkdagen binnen 24 uur!

Contact opnemen