Wilmar Afbouw voor de ideale kantoorinrichting

Bent u zich aan het oriënteren op de inrichting van een nieuw kantoor? Bij Wilmar Afbouw kunt u terecht voor de ideale kantoorinrichting. Wij hebben jarenlange ervaring in afbouwprojecten en zijn gespecialiseerd in het inrichten van kantoren. Dit betekent dat u dit proces met een gerust hart aan ons kunt overlaten. Door onze deskundigheid kunnen wij creatief omgaan met de ruimte die je hebt. Er zijn namelijk verschillende aspecten waar u rekening mee dient te houden. We vertellen u er graag meer over!

Het belang van een goede kantoorinrichting

Bij de inrichting van een kantoor draait het in eerste instantie om functionaliteit, maar dat is niet alles. Er moet goed gelet worden op de uitstraling van het kantoor en of de werkplek ergonomisch is ingericht voor de werknemers. Een kantoor is natuurlijk een plek waar mensen veel tijd met elkaar doorbrengen, vandaar dat het een fijne omgeving moet zijn. Wanneer u als werkgever voor de juiste kantoorinrichting zorgt, verhoogt dit de arbeidsproductiviteit en concentratie van uw werknemers. Via deze weg worden zowel de werknemers als werkgevers tevredengesteld. Uit diverse onderzoeken is zelfs gebleken dat werknemers minder snel gezondheidsproblemen krijgen, wanneer een kantoor naar behoren is ingericht.

Waar let u op bij een kantoorinrichting?

Een goede kantoorinrichting begint met de algemene inrichting van het kantoor: denk aan de wanden, vloeren en het plafond. In het beginstadium is het van belang om alvast na te denken over de kleuren die u wilt gebruiken. Kiest u als basiskleur voor wit of wilt u juist meer kleur gebruiken? Wanneer u rust wilt creëren dan werken witte muren vaak het beste. De kleur wit reflecteert ook het licht, waardoor uw ruimte groter lijkt. Het kleurgebruik speelt een grote rol, gezien dit indirect ook invloed heeft op de productiviteit. Te veel verschillende kleuren bij elkaar maken de ruimte onnodig druk. Wilmar Afbouw kan u verder helpen met de meest belangrijke zaken zoals nieuwe wanden, vloeren, plafonds en het schilderwerk. Met veel enthousiasme zullen wij uw kantooromgeving een metamorfose geven.

Diverse mogelijkheden bij Wilmar Afbouw

Zoals hierboven benoemd kunnen wij u helpen met diverse zaken. Onze collectie bestaat uit een uitgebreid aanbod van verschillende wanden. Van stijlvolle volglaswanden tot systeemplafonds. Voor een luxe en transparante uitstraling op kantoor kunt u kiezen uit volglaswanden of mooie glazen deuren. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om strakke kantoorwanden en functionele scheidingswanden bij ons aan te schaffen. Deze prachtige wanden hebben een hoge geluidsisolatie, wat een enorm voordeel is voor uw werknemers. Wanneer u echt op zoek bent naar een betere akoestiek in de ruimte, dan bieden systeemplafonds de juiste oplossing. Het materiaal van de plafondplaat zorgt ervoor dat het geluid volledig wordt opgenomen. Zo zijn er nog veel meer mogelijkheden. Geef al uw wensen door aan onze medewerkers zodat zij u van een passend advies kunnen voorzien!

Bespreek de mogelijkheden voor uw kantoor

De specialisten van Wilmar Afbouw nemen graag het werk voor uw kantoorinrichting uit handen. Wij zullen u voorzien van een advies dat ervoor zorgt dat uw kantoor niet alleen functioneel wordt ingericht, maar ook stijlvol en modern. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en wilt u de hulp inschakelen van onze experts? Neem dan nu contact met ons op om uw plannen te bespreken. In dit gesprek luisteren wij naar uw wensen en geven wij advies op maat. Onze adviseurs denken maar al te graag met u mee. Telefonisch kunt u ons bereiken op het telefoonnummer: 036 530 4252. Wilt u liever een e-mail sturen? Dit kan door te mailen naar: wilmarafbouw@gmail.com. We horen graag van u en tot snel.

Meer informatie nodig?

Neem gerust contact met ons op. Wij reageren op werkdagen binnen 24 uur!

Contact opnemen