Ontdek onze kennis over het vernieuwen van plafonds bij Wilmar Afbouw. Soms is een volledige vervanging nodig, terwijl in andere gevallen individuele plafondplaten voldoende zijn. Of het nu gaat om schade door brand, water, problemen met de akoestiek of slijtage, wij hebben de oplossing. Onze experts zorgen voor de perfecte afwerking en voorkomen toekomstige problemen! Hieronder leest u meer informatie over het vervangen van uw plafond.

Systeemplafond vervangen: wanneer en waarom?

Er zijn verschillende redenen waardoor het voor kan komen dat een plafond vervangen moet worden. Zo kan er sprake zijn van brand- of waterschade aan het plafond, de akoestiek of geluidsisolatie in een ruimte voldoen niet aan de voorwaarden, het bestaande systeemplafond is niet meer mooi of er is sprake van slijtage of veroudering. Mocht één van deze dingen gelden voor uw plafond, dan is het van belang om het plafond te vervangen. Het vervangen van een beschadigd of verouderd plafond is belangrijk om de veiligheid te waarborgen en het uiterlijk en functionaliteit van een ruimte te verbeteren, inclusief akoestiek en geluidsisolatie. Waterschade kan bovendien gezondheidsrisico’s veroorzaken, waardoor vervanging noodzakelijk kan zijn. Wij helpen uw hier graag mee en kijken naar al uw wensen voor het nieuwe plafond.

Systeemplafond platen vervangen: geheel naar wens

Het grootste voordeel van een systeemplafond is dat het mogelijk is om enkel de verkleurde of beschadigde platen te vervangen. Dit heeft te maken met de gestructureerde opzet van een systeemplafond, het is eenvoudig om de desbetreffende plafondplaat te vervangen. U kunt zelf kiezen om het hele plafond te vernieuwen door alle plafondplaten te vervangen, maar u kunt er ook voor kiezen om maar een paar nieuwe plafondplaten in de profielen te laten leggen. Dit kan kostenefficiënt zijn voor beschadigde, verkleurde of verouderde platen

Wij helpen u met de plafondplaten vervangen!

Onze experts inspecteren graag de situatie van het plafond voor u. Zij bepalen de oorzaak van het probleem en selecteren de juiste vervangende platen. Wij werken enkel met topkwaliteit materialen en de zorgvuldige installatie zorgt voor een naadloze afwerking. Of het nu gaat om mechanische schade, schade door vocht of schimmelvorming, we zorgen ervoor dat soortgelijke problemen zich niet meer voordoen!

Plafond laten vervangen?

Bij Wilmar Afbouw weten wij alles over het vervangen van plafonds. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of vraag direct een offerte aan. Wij staan klaar om u te helpen en ervoor te zorgen dat uw plafond er weer als nieuw uitziet!

Contact