Verbeter de werkomgeving in uw kantoor met de akoestische oplossingen van Wilmar Afbouw. Als u last heeft van geluidsoverlast op kantoor, bieden onze akoestische scheidingswanden en wandpanelen de ideale oplossing. Deze innovatieve scheidingswanden creëren niet alleen effectieve afgescheiden ruimtes, maar verminderen ook ongewenst geluid, bevorderen de productiviteit en verbeteren de algehele akoestiek van uw kantoor. Ontdek vandaag nog hoe wij u kunnen helpen om uw kantoorruimte verbeteren!

Akoestische scheidingswand kantoor

Heeft u vaak last van veel omgevingsgeluiden op kantoor? Een akoestische scheidingswand biedt de perfecte oplossing! Met de akoestische scheidingwand scherm je de werkplekken of bureaus af. Hierdoor worden de bestaande ruimtes op een effectieve manier gescheiden, waardoor elke vierkante meter optimaal benut kan worden.

 

Deze geluidswerende wanden bieden veel voordelen op kantoor. Met de geluidsabsorberende panelen zorgen we ervoor dat ongewenste geluiden tussen werkplekken vermindert, waardoor medewerkers prettiger kunnen werken en productiever zijn. Dit verbetert zowel de akoestische privacy als de fysieke privacy. Het helpt namelijk bij de rust en focus, wat zorgt voor een hogere concentratie en minder afleiding. Daarnaast creëren de scheidingswanden een overzichtelijke en gezellige ruimte.

 

Benieuwd hoe onze akoestische scheidingswanden uw kantoor kunnen optimaliseren? Neem dan contact met ons op en laat u informeren!

Akoestische wandpanelen kantoor

Akoestische wandpanelen gebruik je om achtergrondgeluid te verminderen of om te voorkomen dat geluid vanuit een andere ruimte doordringt. De geluidsabsorberende panelen zorgen ervoor dat de galm in een ruimte vermindert. Akoestische wandpanelen helpen dus bij het creëren van een goede akoestiek en verbeteren ook nog eens het uiterlijk van de ruimte! De wandpanelen zijn namelijk beschikbaar in veel verschillende kleuren en stijlen en geven een kamer een luxe uitstraling. Onze akoestische wandpanelen zijn perfect geschikt voor verschillende toepassingen, zoals privacyscherm tussen twee werkplekken of als ruimteverdeler. We bieden veel keus aan geluiddempende panelen die voldoen aan uw specifieke behoeften.

Geluidswerende wanden kantoor

Geluidswerende wanden helpen om het geluid van buiten de ruimte te beperken en zo de rust op kantoor te bewaren. Daarnaast zorgen de geluidswerende wanden er ook voor dat het geluid binnen in een ruimte blijft en dus niet buiten de ruimte hoorbaar is. Bij geluidswerende wanden kunt u denken aan voorzetwanden maar ook gehele systeemwanden en zelfs glazen wanden. Voor de glazen geluidswerende wanden wordt er gebruik gemaakt van speciaal glas en een speciale folie wat tussen de glazen panelen wordt aangebracht. Het speciale folie is een akoestisch dempende folie en zorgt ervoor dat er minder geluid door het glas kan treden.

Op zoek naar akoestische scheidingswanden?

Wilt u meer weten over onze akoestische scheidingswanden en hoe we u kunnen helpen bij uw volgende project? Neem gerust contact met ons op en ons team staat klaar om u te adviseren en een op maat gemaakte oplossing te bieden.

Contact