Voor extra kantoorruimte hoeft u niet altijd op zoek te gaan naar een nieuw kantoor. Om uw kantoor in regio Amsterdam flexibel aan te kunnen passen en extra kantoorruimte te creëren, is het plaatsen van systeemwanden de perfecte oplossing. Systeemwanden zijn verplaatsbare, niet dragende en geluidsisolerende binnenwanden, waardoor dit de perfecte wanden zijn om kantoren uit te breiden! Verplaats de wanden om ruimtes te scheiden en precies zo in te delen zoals u wenst. Benieuwd naar alle voordelen en mogelijkheden? Lees dan snel verder!

Scheidingswand kantoor: ruimte effectief benutten

Een extra meeting ruimte, een plek om stil te kunnen werken of een kantoor met blinderende folie voor extra privacy tijdens klantgesprekken: er zijn genoeg redenen waarom er extra kantoorruimte nodig is. Een scheidingswand voor kantoor is dé perfecte oplossing om extra kantoorruimte te creëren en tegelijkertijd de beschikbare ruimte optimaal te benutten.

Scheidingswanden zorgen voor een stijlvol en harmonieus interieur wat één geheel is. Daarnaast zorgen de rust en privacy die scheidingswanden op kantoor met zich meebrengen voor een productievere werkdag, doordat er minder sprake is van overlast en omgevingsgeluiden. Door de vele uitvoeringen, mogelijkheden en de expertise waar wij over beschikken, kunnen wij aan al uw wensen voldoen en de voor uw kantoor ideale scheidingswand ontwerpen en plaatsen!

Glazen scheidingswand: de optimale kantoorinrichting in Amsterdam

Om elke afdeling optimaal te kunnen laten functioneren en de beste resultaten te laten behalen, is het belangrijk dat elke afdeling een eigen plek heeft waar zij kunnen werken. Om tegelijkertijd het teamgevoel en de korte communicatielijnen te behouden, is het ook nodig dat er een open uitstraling gecreëerd wordt op kantoor. Glazen scheidingswanden zijn dan dé perfecte oplossing: er ontstaan eigen werkruimtes waar geconcentreerd gewerkt kan worden, er is sprake van een natuurlijke lichtinval én een transparante werksfeer.

 

Wilt u een open en lichte ruimte behouden door middel van een glazen scheidingswand, maar tegelijkertijd ook meer privacy creëren? Dan kunt u kiezen uit verschillende oplossingen, zoals een privacy glas wand of een glazen scheidingswand afgewerkt met folie voor de perfecte middenweg tussen een afgesloten ruimte en een open, lichte en transparante uitstraling.

Een akoestische scheidingswand voor geluidsdemping

Eén van de redenen om een scheidingswand te plaatsen, is om rustig en geconcentreerd te werken. Belangrijk is hierbij dat er zo min mogelijk geluidsoverlast is vanuit andere ruimtes. Een hoog geluidsniveau heeft namelijk het effect dat mensen nerveus worden en zich niet kunnen concentreren. Een akoestische scheidingswand is een speciale geluiddempende wand, waardoor de akoestiek in het kantoor verbeterd wordt én er zo min mogelijk geluidsoverlast van buiten de ruimte plaats kan vinden. Deze geluidsabsorberende scheidingswanden zorgen ervoor dat er meer privacy, rust en orde gewaarborgd wordt én staan garant voor een stijlvolle, luxe uitstraling van het kantoor.

Op zoek naar systeemwanden voor kantoor?

De mogelijkheden voor systeem- en scheidingswanden op kantoor zijn eindeloos! De adviseurs van Wilmar Afbouw komen graag bij u langs om uw wensen te inventariseren, u te adviseren over de ruimte en samen met u tot een goede oplossing te komen. Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden en wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op en we helpen u graag verder!

Contact