Familiebedrijf sinds 1999

Wilmar Afbouw is een familiebedrijf dat al meer dan 20 jaar werkzaam is in de afbouwbranche. Wij kunnen u helpen bij alle soorten afbouwwerkzaamheden. Van wanden en plafonds, tot het volledig turn-key opleveren van uw nieuwe of bestaande ruimte. Onze service gaat veel verder dan alleen onze expertise die we delen, want ook persoonlijke hulp staat bij ons hoog in het vaandel. We denken van begin tot eind met u mee en zorgen ervoor dat uw droomsituatie wordt gerealiseerd. Als familiebedrijf vinden wij de persoonlijke binding met de klant belangrijk en dat betekent dat u altijd een vast contactpersoon heeft waar u op kunt rekenen en die het project leidt. Deze is voor u altijd beschikbaar voor vragen en als sparringpartner.

 

Duurzame afbouwwerkzaamheden voor nóg meer voordeel

Wilmar Afbouw is met alle afbouwwerkzaamheden op het hoogste niveau aan het werk. Hoogwaardige montage, afwerking en natuurlijk persoonlijke consultancy voor het beste advies. Voor u heeft het onderaan de streep het grootste voordeel. Want persoonlijke hulp en begeleiding is fijn, maar wat levert het nou uiteindelijk op? Met de afbouw in Nederland wordt altijd veel rekening gehouden met de duurzaamheid. Wat is het best voor een pand en wat kost het minst, maar levert het meest op? Afbouwbedrijven houden hier rekening mee door kritisch te kijken naar de materialen die ze gebruiken en zullen de klant altijd adviseren over de beste montage. Wat heeft bijvoorbeeld het minst onderhoud nodig en gaat het langst mee?

 

Al deze vragen nemen wij altijd mee in onze oplossingen, zodat we bedrijven op de lange termijn vooruithelpen en tevens bijdragen aan de verduurzaming van ondernemingen.

 

 

Wilmar Afbouw in top van afbouwbedrijven

In ons bedrijf staat de klant centraal. We willen voor iedere opdracht weer de best mogelijke service bieden en de mooiste oplossingen bieden. Iedere klus is voor ons weer een uitdaging en dat maakt het elke dag weer een fantastische werkdag waarin we onze passie en ambitie mogen delen met klanten. Mede dankzij die jarenlange ervaring lopen we voorop als het gaat om de nieuwste technieken en ontwikkelingen en daardoor kunnen wij onze klanten het beste garanderen. We gaan niet altijd voor de snelste oplossing, maar altijd voor de beste. Heeft u een krappe deadline waarbij we ad hoc moeten handelen? Dan gaan we snel naar de tekentafel om met een geschikte oplossing te komen. Wat uw vraagstuk ook is, voor ons is alles mogelijk.

Afbouwbedrijven waar je op kunt rekenen

Met name in de bouw is het vaak belangrijk om met deadlines en krappe schema’s te werken. Hierbij is het van groot belang dat alle partijen op tijd leveren, anders kan de hele planning in de war raken. Wij zijn daarom erg punctueel, zodat u precies weet waar u aan toe bent en wat u kunt verwachten. Heeft u nou een vraagstuk over het plaatsen van een tussenwand of systeemplafonds? Wilmar Afbouw helpt u graag persoonlijk verder. Neem gerust contact met ons op en een van onze experts kijkt persoonlijk mee naar uw situatie voor een plan op maat. Uiteraard bent u ook altijd welkom in onze showroom om de verschillende afbouwwerkzaamheden in levenden lijve te aanschouwen!

 

 

 

De meest professionele afbouw in Nederland

Als familiebedrijf hebben wij jarenlange ervaring in afbouw. Generatie op generatie hebben wij de kennis en ervaring door kunnen geven en hierdoor de beste interne opleiding kunnen bieden op het gebied van afbouwwerkzaamheden. Daarnaast blijven wij altijd op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen, zodat we precies weten wat er allemaal mogelijk is. Horen we van een nieuwe trend die het verschil kan maken voor uw vraagstuk? Dan zullen we daar als eerste mee komen en altijd voorlopen op de concurrenten. Uiteraard uitvoerig getest en op de hoogte van alle voor- en nadelen.

 

Heeft u een specifiek vraagstuk op het gebied van afbouw? Dan kunt u altijd onze experts vragen stellen, die helpen u graag verder naar de beste oplossing!


Neem contact met ons op