Systeemwanden op kantoor laten plaatsen

Een systeemwand is een verplaatsbare, niet dragende en geluidsisolerende binnenwand. Aangezien systeemwanden verplaatsbaar zijn, vormen ze een investering die zichzelf terugverdient. Het maakt het heel flexibel om het kantoor aan te passen en zo kan een onderneming gemakkelijk groeien wanneer er meer personeel komt. Ideaal voor organisaties die groeien en niet direct naar een groter pand willen. Systeemwanden zijn de perfecte vervanging voor een definitieve muur en veel duurzamer. U kunt ze verplaatsen zonder af te breken en tevens aanpassen naar smaak. De deuren en kozijnen zijn volledig geïntegreerd en dankzij het prefab maatwerk is verdere afwerking niet nodig. Bij Wilmar Afbouw zijn we groot fan van de systeemwanden vanwege de vele voordelen die het een pand kan bieden. We vertellen u er graag meer over!

Geluidsisolatiewand plaatsen op kantoor voor meer privacy

Wanneer een onderneming te maken heeft met personeel en klanten, zal er ongetwijfeld ook steeds meer gebeld worden. De een is daar luidruchtiger in dan de ander, maar het kan als storend worden ervaren op de werkvloer. Zeker wanneer de telefoon de hele dag afgaat en personeel zich daardoor moeilijker kan concentreren. Systeemwanden bieden daarvoor de ideale oplossing. Het is namelijk een geluidsisolatiewand die we gemakkelijk kunnen plaatsen bij u op kantoor. Dit kan volledig op maat worden gemaakt en ter plekke worden geplaatst. Zo kunnen afdelingen ongestoord verder werken en ontstaat er minder rumoer op de werkvloer.

Voordelen van systeemwanden op kantoor

Toch hebben systeemwanden op kantoor nog veel meer voordelen dan alleen het geluiddempende effect. Met het plaatsen van systeemwanden heeft u namelijk ook de mogelijkheid om afdelingen te creëren op de werkvloer. Door deze afdelingen te scheiden met systeemwanden, ontstaat er meer rust onder het personeel en kan iedereen gemakkelijker werken. De juiste mensen zitten direct bij elkaar en voor u als werkgever is de werkvloer overzichtelijker. Een mooie stap naar professionaliteit binnen de organisatie. Wist u dat de systeemwanden ook te verplaatsen zijn? Mocht u binnen een korte periode toch andere ideeën hebben voor de wanden om de werkplek te optimaliseren, dan zorgen wij ervoor dat dat voor elkaar komt. Ook wanneer we het plaatsen zijn we flexibel. Kleine aanpassing nodig? Gaan we doen. Wij denken met u mee voor het meest optimale resultaat!

Systeemwanden prijzen voor het plaatsen

Systeemwanden zijn er in verschillende soorten en maten. Voornamelijk is het maatwerk, want ieder kantoor is anders en heeft weer andere afmetingen. U krijgt daarom bij ons altijd een offerte op maat die aansluit op uw wensen en eisen. Heeft u al helemaal in uw hoofd hoe het eruit moet komen te zien? Dan hebben we goed nieuws, want er zijn talloze mogelijkheden voor niet alleen de plaatsing, maar ook het uiterlijk. De standaard witte kleur is namelijk aan te passen naar allerlei andere kleuren waardoor de systeemwand volledig opgaat in het interieur. Zo valt niet meer op dat het later pas is geplaatst en houdt u mooi de eenheid binnen het pand. Wilt u graag meer weten over al die mogelijkheden? Vraag dan gerust een vrijblijvende offerte aan en we denken graag met u mee!

Experts inschakelen voor systeemwanden

Wilmar Afbouw heeft jarenlange ervaring met het plaatsen van systeemwanden in alle soorten en maten. De systeemwanden bieden vele voordelen voor de werknemers wanneer het neerkomt op rust en professionaliteit, maar voor de werkgever zijn de voordelen ook enorm. Dankzij de flexibiliteit biedt het openingen voor de toekomst. De muren zijn namelijk in prefab maatwerk beschikbaar, maar ook te vervangen voor glas. Zo kunt u ervoor kiezen om toch gedeeltelijke transparantie te behouden. Weet u nog niet zo goed wat voor uw onderneming het beste uitkomt? Dan denken onze experts graag met u mee en maken we tekeningen voor een impressie.

 

Wilt u graag systeemwanden op kantoor laten plaatsen door echte professionals? Neem dan direct contact op en maak een afspraak voor het inmeten. Wij helpen u graag verder naar een mooie nieuwe inrichting!

Meer informatie nodig?

Neem gerust contact met ons op. Wij reageren op werkdagen binnen 24 uur!

Contact opnemen