Metal stud wanden plaatsen in woning of kantoor

In een kantoor of woning is het vaak interessant om een extra muur te plaatsen. Dit kan zijn voor het dempen van geluid, maar ook voor het efficiƫnter inrichten van een ruimte. Bijvoorbeeld wanneer u van de zolder twee kamers wilt maken of wanneer u een groot pand heeft waar u verschillende kantoorruimtes van wilt maken. U kunt ervoor kiezen om een echte muur te laten bouwen, maar dit brengt wat nadelen met zich mee. Het is definitief, vergt meer tijd en is kostbaar. Een metal stud wand is daarmee de ideale tegenhanger, want in tegenstelling tot een stenen muur is de metal stud wand verplaatsbaar, licht in gewicht, brandwerend, stabiel, duurzaam en bekabeling kan netjes in de wand worden weggewerkt. Perfect voor op kantoor, maar ook om in huis te gebruiken. Wilmar Afbouw weet er met jarenlange ervaring alles vanaf, dus we vertellen u er graag meer over!

Voordelen van metal stud wanden

De voordelen van de metal stud wand hebben we hierboven al even benoemd, maar we gaan er graag dieper op in. De metal stud wanden zijn gemaakt van metalen profielen, isolatiemateriaal en gipsplaten. Door de snelle montage heeft u binnen enkele uren al resultaat en een compleet andere look in de ruimte. Het gladde oppervlak van de gipsplaten zorgt ervoor dat het gemakkelijk aan te passen is naar eigen wensen. Bijvoorbeeld wanneer u het in een bepaalde kleur wilt verven of op een andere manier wilt afwerken. Doordat het licht in gewicht is, is het niet een complete verbouwing en komt er relatief weinig stof of ander bouwmateriaal bij kijken. Bij Wilmar Afbouw hebben we jarenlange ervaring in het plaatsen van metal stud wanden en iedere keer heeft het toch weer een andere uitstraling door de final touch van de nieuwe eigenaar. Dankzij de hoge geluidsisolatie hoeft u niet meer bang te zijn voor te veel rumoer en kunt u heerlijk in rust wonen of werken.

Metal stud wand laten plaatsen door professionals

Wilmar Afbouw heeft alle professionals in huis die de metal stud wanden kunnen plaatsen voor u. Of het nu gaat om een woning of kantoor, wij maken van uw wensen werkelijkheid. Van tevoren komen we graag bij u langs om de situatie te bekijken en door te nemen welke mogelijkheden er allemaal zijn. Welk materiaal is in uw situatie de beste oplossing en wat geeft het mooiste resultaat? Er zijn allerlei variabelen waar we rekening mee kunnen houden. Denk aan de dikte van de wand, profielbreedtes en plaatdiktes. Afhankelijk van het doel van de metal stud wand kunnen wij u hierin adviseren. Komen we erachter dat een metal stud wand niet de ideale oplossing is? Dan hebben we alle kennis en ervaring in huis om u een van onze andere systeemwanden te adviseren. Alles om ervoor te zorgen dat u de meest optimale oplossing krijgt voor het vraagstuk.

Metal stud wanden prijzen voor plaatsing op maat

Wanneer u een metal stud wand wilt laten plaatsen, gebeurt dat altijd op maat. We meten daarom van tevoren de ruimte volledig op om een passende wand te plaatsen. Hiervoor krijgt u een offerte die we samen doornemen. De metal stud wand prijzen hangen van een aantal factoren af. Allereerst moeten we weten hoe lang en hoog de wand moet worden, maar ook de dikte is belangrijk voor de prijs. Is de geluidsisolatie enorm belangrijk waardoor de muur dikker wordt? Dan nemen we dat mee in de prijs. Uiteindelijk krijgt u een volledige offerte op maat gebaseerd op uw wensen en eisen.

Wilmar Afbouw inschakelen voor een metal stud wand

De specialisten van Wilmar Afbouw hebben jarenlange ervaring in het plaatsen van allerlei systeemwanden en afwerkingen. Wij kunnen u daarom helpen bij het opmeten van de ruimte en adviseren over de beste optie. Overtuigd van de metal stud wand? Dan is het tijd om de details door te spreken en de variabelen te kiezen. Dankzij de simpele opbouw kan de metal stud wand binnen een dag geplaatst worden. Ter plekke toch nog een kleine aanpassing doorvoeren? Geen probleem, doen we. Wilt u graag meer weten over de metal stud wand prijzen? Neem dan gerust contact met ons op en ontdek de mogelijkheden!

Meer informatie nodig?

Neem gerust contact met ons op. Wij reageren op werkdagen binnen 24 uur!

Contact opnemen